Practopics-Plus Gynaecologie | Sociale freezing en donorinseminatie anno 2023 | 08/12/2023

Voor deze sessie nodigt dr. Brecht Geysenbergh, fertiliteitsarts bij GZA Ziekenhuizen, zijn ZNA-collega dr. Maria Auzin uit. Samen presenteren zij deze Practopics-Plussessie over fertiliteit. 

Een onderwerp dat zeer actueel is omdat onze samenlevings- en gezinsvormen de laatste jaren een omwenteling doormaken. Hierdoor verandert ook het tijdstip en de wijze waarop een kinderwens wordt vervuld. 

In het licht hiervan bespreken we in deze sessie welke mogelijkheden het toekomstig ZAS Fertiliteitscentrum Antwerpen biedt. Donorinseminatie is geen nieuw fenomeen, maar de voorbije jaren was er een evolutie, zowel in het perspectief van wensouders, donoren als donorkinderen. Dr. Maria Auzin overloopt ‘donorinseminatie anno 2023’.  

Dr. Brecht Geysenbergh bespreekt hoe patiënten kunnen gecounseld worden in verband met het hot topic van ‘social freezing’ of ‘elective egg freezing’. Hoe verloopt de procedure? Voor wie is het aangewezen?

Sprekers: dr. Maria Auzin en dr. Brecht Geysenbergh
Moderator: prof.dr. Peter De Loecker

 

Download hier de presentatie 

 

Om accreditering te krijgen vul je dit formulier in of scan de QR-code die aan het begin van het webinar getoond wordt.

Op het einde van het webinar scan je weer de QR-code of klik je hier om de vier meerkeuzevragen te beantwoorden. Om accreditering te bekomen moet je 3 van de 4 vragen correct beantwoorden én 75% van het webinar gezien hebben. We controleren op RIZIV-nummer.