ZAS zoekt de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen!

De Challenge is een quiz, waar alle Vlaamse verpleegkundigen en studenten verpleegkunde aan kunnen deelnemen. De finalisten van de Challenge maken kans op mooie prijzen.

Voor de eerste keer gaat ZAS op zoek naar de strafste verpleegkundigen van Vlaanderen! De voorbije twee jaar organiseerde GZA Ziekenhuizen met succes de Challenge Verpleegkunde. ZAS zet de traditie verder.  

De Challenge is een quiz, waar alle Vlaamse verpleegkundigen en studenten verpleegkunde aan kunnen deelnemen. De finalisten van de Challenge maken kans op mooie prijzen.  

“Als werkgever willen we het beroep van verpleegkundige én onze eigen verpleegkundigen op een positieve manier in de kijker zetten.” vertelt Margot De Bruyn, ZAS Verantwoordelijke Rekrutering. “Deze Challenge vormt een unieke gelegenheid voor verpleegkundigen en studenten verpleegkunde om hun kennis op een aangename en ludieke manier te laten zien.”  

De challenge bestaat uit twee rondes. De eerste ronde start op maandag 2 september. Verpleegkundigen en studenten verpleegkunde kunnen via www.challengeverpleegkunde.be deelnemen aan een online quiz, waarin ze hun kennis als verpleegkundige kunnen testen. Dat gebeurt in 15 vragen, die allerlei facetten van de verpleging omvatten. Deelnemers krijgen twee jokers om in te zetten. Ook tijd speelt een rol bij de quiz: je krijgt 10 minuten om alle vragen te beantwoorden.  

De 10 beste studenten verpleegkunde, de 10 beste verpleegkundigen buiten ZAS en de 20 beste ZAS-verpleegkundigen gaan door naar de tweede ronde en spelen online de finaleronde. Ze worden op donderdag 14 november 2024 uitgenodigd op campus ZAS Vincentius om de resultaten te overlopen en een prijs in ontvangst te nemen. Per categorie zijn er telkens drie mooie prijzen te winnen:  

eerste prijs: etentje bij restaurant Instroom
tweede prijs: cadeaubon AS Adventure
derde prijs: cadeaubon Movie and Meal    

Ben jij verpleegkundige of student verpleegkunde? Aarzel dan niet en neem voor 31 oktober deel aan de Challenge via www.challengeverpleegkunde.be.