Zorgwinkel De Schakel in ZAS Cadix opent officieel op 10 september

Zorgwinkel De Schakel nodigt iedereen uit voor een officieel openingsfeest op dinsdag 10 september.

Op 10 september nodigt Zorgwinkel De Schakel iedereen uit voor een officieel openingsfeest. Je vindt Zorgwinkel De Schakel op de gelijkvloerse Zorgboulevard van ZAS Cadix.  

Bezoek de winkel en maak kennis met het aanbod. Van 12 tot 18 uur vind je die dag ook meer informatie over alle diensten van Zorgbedrijf Antwerpen: dienstencentra, thuisdiensten (poetshulp, huishoudhulp-gezinszorg, thuisverpleging…), assistentiewoningen, vervoer, kortverblijf, dagverzorging, enzovoort.

Van 12 tot 16 uur zendt Radio Minerva live uit vanuit Zorgwinkel De Schakel. Om 16u treedt de Radio Minerva Live Band op. Bij de live-band van Radio Minerva staan acteurs Steven De Lelie (Lili en Marleen, Familie), Nicoline Hummel (De Buurtpolitie) en Cathy Petit (bekend van de Nederlandstalige versie van Zootropolis en Beauty & the Beast) achter de microfoon. Het repertoire bestaat uit hits van onder meer Frank Sinatra, Tom Jones, Gloria Gaynor, André Hazes en andere klassiekers die geregeld op Radio Minerva te horen zijn.