Eremedaille voor het werk van dr. Bert De Foer

Midden september kreeg dr. Bert De Foer de gouden medaille van de European Society of Head and Neck Radiology (ESHNR) op het jaarlijkse ESHNR-congres dat doorging in Malmö, Zweden.
Nieuws

Midden september kreeg dr. Bert De Foer de gouden medaille van de European Society of Head and Neck Radiology (ESHNR) op het jaarlijkse ESHNR-congres dat doorging in Malmö, Zweden. Een mooie erkenning van de carrière van dr. De Foer in de radiologie van het hoofd- en halsgebied, en zijn werk als voorzitter van de ESHNR.

Dr. De Foer leverde onder andere een belangrijke bijdrage aan het wetenschappelijke inzicht over de waarde van MRI bij cholesteatomen, een aandoening van het middenoor. Van harte proficiat!

Dr. De Foer is neuroradioloog en hoofd- en halsradioloog bij ZAS en maakt deel uit van de Kliniek voor hoofd-halstumoren van ZAS. Patiënten krijgen er gespecialiseerde zorg voor kanker en andere tumoren in het hoofd en de hals. De vergaande specialisatie van de kliniek heeft een grote voordelen voor patiënten:

  • Ze krijgen een zorgteam van artsen, paramedici en chirurgen met een brede ervaring in de behandeling van hun specifieke aandoening.
  • De zorgverleners van de kliniek én daarbuiten werken intensief samen aan een zorgtraject op maat van elke patiënt.
  • De Kliniek voor hoofd-halstumoren is een van de grootste centra voor de behandeling van tumoren in het hoofd en de hals in België.

ZAS brengt specialisaties zo veel mogelijk bij elkaar. Want door onze kennis en ervaring te bundelen, geven we onze patiënten betere zorg.