De ZAS Stresskliniek organiseert dit najaar opnieuw mindfulnesstrainingen

Leer jezelf beter kennen en maak bewustere keuzes in plaats van automatisch te reageren. Schrijf je nog snel in voor de nieuwe mindfulnesstrainingen van de ZAS Stresskliniek.
Nieuws

Nogal wat mensen krijgen lichamelijke of psychische klachten door stress die kunnen leiden tot depressie of burn-out.

Daarom organiseert de ZAS Stresskliniek dit najaar trainingen Mindfulness. Want vooral de manier waarop je met stress omgaat, bepaalt de gevolgen die je ervan ondervindt.

Mindfulness betekent dat je je volledig bewust bent van je huidige ervaring. Je bent met een milde, open aandacht aanwezig in het huidige moment, zonder te oordelen. Je kan mindfulness interpreteren als nieuwsgierige opmerkzaamheid.  

Door aanwezig te zijn in het hier en nu leef je bewuster en leer je op een andere manier om te gaan met de maalstroom van je gedachten, je gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen. Je leert jezelf beter kennen en bewuste keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Zo doorbreek je patronen die niet helpen en creëer je nieuw, veerkrachtiger gedrag.

Wil je dus graag 2025 starten zonder stress? Schrijf je dan nog snel in voor de nieuwe sessies mindfulness van de ZAS Stresskliniek. Twijfel je nog of mindfulness iets voor jou is? Dan verwelkomen we je graag op één van onze kennismakingssessies.

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je op deze pagina.